SRBI DOŽIVELI ŠOK U MAKARSKOJ Videli Novosađanima tablice, oni ostali BEZ TEKSTA zbog onog što je usledilo: "Ne budite nedokazani"
Foto: Shutterstock

"Jako smo razočarani"

SRBI DOŽIVELI ŠOK U MAKARSKOJ Videli Novosađanima tablice, oni ostali BEZ TEKSTA zbog onog što je usledilo: "Ne budite nedokazani"

Društvo -

Četvoročlanoj porodici turista iz Novog Sada danas je onemogućeno da se parkiraju u Brelima, mestu na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj, nakon što je muškarac koji radi na parkingu video registarske tablice automobila.

"Nakon čekanja u koloni automobila koje je trajalo 45 minuta, konačno smo stigli ispred rampe na ulazu na parking. Sve automobile pre nas su puštali, a kada smo mi stigli na red, stariji čovek koji radi u parking kućici je rekao da ćemo morati sačekati pet do 10 minuta i da možemo da uzmemo samo dnevnu kartu koja košta 20 evra", ispričao je agenciji Beta vozač iz Novog Sada.

Dodao je da se nakon toga taj stariji radnik odvezao na motoru, a iz parking kućice je izašao visoki muškarac u svojim tridesetim godinama, koji je, prema njegovim rečima, bio veoma neljubazan i rekao da nema mesta na parkingu, kao i da moraju da voze uzbrdicom u rikverc, iako je iza njih bila veoma dugačka kolona automobila.

"Mi smo rekli da nam je njegov kolega rekao da sačekamo i pitali ga u čemu je problem. On je rekao da se ne budemo 'nedokazani' i da moramo da se vratimo kako bi on stavio tablu da na parkingu više nema mesta. Potom smo se udaljili", kazao je taj vozač iz Novog Sada.

Hrvatska, Makarska
foto: Shutterstock

Dodao je da su potom parkirali malo dalje, ali se onda on vratio pešice i sa strane gledao kako je taj parking majstor odmah nakon njihovog odlaska sklonio tablu i nastavio da pušta automobile na taj isti parking.

"Jako smo razočarani, ali nećemo dozvoliti da nam to pokvari odmor, jer volimo Dalmaciju i nastavićemo da dolazimo ovamo zbog ostalih mnogih prijatnih iskustava i ljudi. Nadamo se da će neko od nadležnih pročitati ovo i da će čovek sa parkinga snositi posledice", rekao je vozač iz Novog Sada.

Precizirao je da se parking nalazi kod hotela Maestral i Marina u mestu Brela.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track