"NJIH 37 JE OTIŠLO DA SE DOBRO PROVEDE, A ZAVRŠILI U NAŠIM PROSTORIJAMA" Stević: Hermetički smo zatvorili Vrnjačku Banju (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"NJIH 37 JE OTIŠLO DA SE DOBRO PROVEDE, A ZAVRŠILI U NAŠIM PROSTORIJAMA" Stević: Hermetički smo zatvorili Vrnjačku Banju (VIDEO)

Društvo -

Bezbednost u saobraćaju je jedan od najvažnijih segmenata našeg društva, maltene čim izađemo iz stana, mi smo učesnici u njemu.

Samim tim, bitno je imati savesne, proračunate i pažljive ljude u hordi građana. mada za one koji to ne poštuju, pripadnici saobraćajne policije rade sve kako bi tu osobu isključili iz saobraćaja pre nego što izazove neki udes.

ROADPOL, saobraćajna policija, kontrola saobraćaja
foto: MUP

Poslednje najave, ali i isključenja iz saobraćaja, imali smo uoči Lav festa u Vrnjačkoj Banji.

Upravo ovim povodom, gost "Pulsa Srbije" je Dejan Stević, potpukovnik uprave Saobraćajne policije.

On je rekao da su najavili da će hermetički zatvoriti Vrnjačku Banju, ali i uprkos tome, ipak su iz saobraćaja isključili 37 osoba:

01:04

NJIH 37 JE OTIŠLO DA SE DOBRO PROVEDE, A ZAVRŠILI U NAŠIM PROSTORIJAMA Stević: Hermetički smo zatvorili Vrnjačku Banju

- Mi smo dani unapred, uoči Lav festa u Vrnjačkoj Banji, najavljivali da će naše kontrole biti vešto isplanirane, operativno dobro podržane, da ćemo kompletnom tehnikom biti prisutni i da će Vrnjačka Banja biti hermetički zatvorena po pitanju bezbednosti saobraćaja. Na svim ulazima i izlazima bili smo postavljeni. Uprkos tome, mi smo isključili iz saobraćaja 37 lica, odnosno, zadržali smo ih u našim prostorijama. Tih 37 ljudi je otišlo da se dobro provede, a završili su u našim prostorijama. Njih 27 je bilo pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

Policija upala na nastup Jale Brata i Bube Korelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track