SRPKINJI PRESEO ODMOR U TUNISU: "Platili smo 1.720€, a uz ručak ni vodu ne dobijemo! Recepcioner traži mito 100€ za OVO!" (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

strašno!

SRPKINJI PRESEO ODMOR U TUNISU: "Platili smo 1.720€, a uz ručak ni vodu ne dobijemo! Recepcioner traži mito 100€ za OVO!" (FOTO)

Društvo -

Grupi turista koja je otputovala u Tunis preselo je letovanje jer su neki od njih pri dolasku u hotel promenili tri sobe, zatekli prljave posteljine, pokvarena balkonska vrata, a iako su putovanje platili 1.720 evra tvrde da uz obrok za ručak ne dobijaju ni kiselu vodu.

Čitateljka Kurira T. S. javila se našoj redakciji i ispričala kakav ih je haos zatekao kada su stigli u hotel 12. avgusta negde oko jedan sat posle ponoći.

- Prvo smo imali problem sa sobama, promenili smo čak tri i poslednja je bila prihvatljiva. Svi gosti koji su tada stigli dobili su sobe u prizemlju u kojima se oseća vlaga. Sve je bilo prljavo, balkonska vrata nisu radila, ne mogu da se zatvore te u sobu može da uđe ko hoće. Recepcionar je tražio 100 evra da ga časte oni koji se žale na sobe, bukvalno mito, što su i uradili i zato dobili sobe u novom delu hotela sa pogledom na more luksuzno opremljene - priča nam T.S. i dodaje:

Tunis
foto: Shutterstock

- Posteljina je bila prljava i to nisu hteli da zamene. Kada smo dali napojnicu sobarici popravili su nam vrata u poslednjoj sobi gde smo smešteni. Međutim, sobe nemaju sef, frižider, klima ne radi... Niko od nas nije očekivao nikakav luksuz, ali bar da imamo ono što smo debelo platili.

Prema njenim rečima i obroci su loši.

1 / 2 Foto: Privatna Arhiva

- Uplatili smo "ol inkluziv", a uz ručak ne dobijamo nikakvo piće, sok pa ni kiselu vodu. Piva nema, jer kako kaže konobar, ukinuli su ga jer ima hiljadu gostiju i ne mogu da ga obezbede. Peškira za plažu takođe nema jer je svakodnevno kućica gde se peškiri preuzimaju zatvorena. Iako je agencija više puta kontaktirala hotel nije bilo vajde. Ja sam ovo letovanje platila i došla na odmor, a ne da rešavam probleme. Kao gosti nismo ispoštovani nimalo.

Ostajemo ovde 11 noći odnosno 12 dana, a mnogi od nas se žale na ove stvari - ispirčala nam je T.S.

Njene reči o lošim uslovima smeštaja potvrđuje i bračni par iz Pančeva. Oni kažu da su razočarani ovim letovanjem iako im je prošle godine na istom bilo prelepo.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track