SRBI S DETETOM NAPADNUTI U SUTOMORU: Zakupac plaže pljunuo ženu u lice, psovao joj srpsku majku, a sve zbog OVOGA! Pale i kazne!
Foto: Shutterstock

STRAŠNO!

SRBI S DETETOM NAPADNUTI U SUTOMORU: Zakupac plaže pljunuo ženu u lice, psovao joj srpsku majku, a sve zbog OVOGA! Pale i kazne!

Društvo -

Srpski turisti doživeli su ogromnu neprijatnost na letovanju u Sutomoru kada ih je napao zakupac plaže i to zato što su na plažu doveli malog psa!

Redakciji Kurira javio se N.N. (puno ime i prezime poznato redakciji) koji tvrdi da je njegovu ženu napao zakupac plaže.

- Supruga i ja smo doživeli ogromnu neprijatnost u Sutomoru u Crnoj Gori. Napadnuti smo oboje zajedno sa sestrinim petogodišnjim detetom i to od strane zakupca plaže, a sve zbog malog psa kojeg smo poveli na plažu - objašnjava naš čitalac i dodaje:

Sutomore, gužve
foto: Printscreen Twitter

- Zakupac je moju suprugu vređao na nacionalnoj osnovi, rekao joj je j.... ti majku srpsku, pljunuo je u lice i vikao dok je držala dete. Za sve izrečeno imamo presudu prekršajnog suda gde je zakupac u skraćenom postupku osuđen na novčanu kaznu za vređanje na nacionalnoj osnovi.

Takođe, navodi i da je njegova supruga dobila prekršajnu prijavu.

- Moja supruga mu je navodno rekla j.... ti mamu. Za sve rečeno imamo i zapisnik iz policije. Letovanje nam je zbog ovog incidenta i vređanja preselo. Ne planiramo više da dođemo u Crnu Goru na odmor, ovo je strašno - zaključio je naš čitalac.

Kurir.rs

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track