SRPKINJI NESTALO DETE U GRČKOJ, U SEKUNDI GA NIJE BILO Našao ga nepoznati čovek a ona sada želi NJEGA DA PRONAĐE: "Ne osuđujte me"
Foto: Shutterstock, Ilustracija

proživela agoniju

SRPKINJI NESTALO DETE U GRČKOJ, U SEKUNDI GA NIJE BILO Našao ga nepoznati čovek a ona sada želi NJEGA DA PRONAĐE: "Ne osuđujte me"

Društvo -

Dirljiva objava jedne majke iz Srbije osvanula je na Fejsbuk stranici "Grčka info", u kojoj je želela da se zahvali Makedoncu, ocu petoro dece, koji je pronašao njenog sina (3), nakon što se njeno dete izgubilo na šetalištu u Perei.

Ova majka je zbog čitave situacije još uvek pod utiskom, te je u nekoliko rečenica opisala kako je izgledala agonija kroz koju je prošla tog dana, a koja je imala srećan kraj.

"Želela bih ovim putem da se zahvalim jednom čoveku čije ime ne znam, samo znam da je iz Makedonije i da ima petoro dece. Želim da mu se zahvalim što je pomogao i pronašao mog trogodisnjeg sina", glasi početak objave majke ovog dečaka.

Dalje u objavi, ona je objasnila da je pre nekoliko dana na ovom grčkom šetalištu bilo dovoljno svega par sekundi da dečaka (3) izgubi iz vida, ali na svu sreću naišao je čovek sa svojom porodicom kojem će ona, kako kaže, biti večno zahvalna.

dete, Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

"Ako ovo bude pročitao on, ili njegova supruga ili ćerka, sa kojima sam kasnije ragovarala, volela bih da nam se jave", glasi dalje objava.

Ova majka izrazila je zahvalnost i svim drugim ljudima dobre volje koji su učestvovali, ali i onima koji su mirno sedeli, posmatrali i večerali.

"Sva sreća sve se završilo dobro, sekunde su bile u pitanju da mi dete izmakne iz vida, ne puštajte ruku svog deteta, nikad, ama baš nikad", zaključila je u objavi.

Majka ovog dečaka takođe je apelovala na sve da ne osuđuju druge roditelje koji dožive sličnu situaciju jer, kako kaže, ovo zaista svakome može da se dogodi..

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track