POČETAK DRUGOG KRUGA "UZMI RAČUN I POBEDI" SVE BLIŽI: Jedna stvar u igri je promenjena, a poznato i KOLIKO SE STANOVA DELI!
Foto: Ministartsvo finansija

nagradna igra

POČETAK DRUGOG KRUGA "UZMI RAČUN I POBEDI" SVE BLIŽI: Jedna stvar u igri je promenjena, a poznato i KOLIKO SE STANOVA DELI!

Društvo -

Poreska uprava obavestila je javnost da je objavljena nova verzija mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi".

Uzmi račun i pobedi
foto: Prinscreen

- Obaveštavamo sve dosadašnje i buduće učesnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", da je objavljena nova verzija mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi". U okviru nove mobilne aplikacije unapređena je funkcionalnost skeniranja QR koda fiskalnog računa - navodi se u obaveštenju.

Oni koji su novu verziju ove aplikacije testirali mogli su da se uvere da je sada mnogo efikasnije skeniranje QR koda na fiskalnom računu, ali da je olakšan i ručni unos podaka sa računa tako da kada ukucate tražene podatke u prvo polje oni se automatski ispisuju i u drugo polje, što do sada nije bio slučaj.

Nova verzija mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi" dostupna je u Google Play i Apple prodavnicama.

Sve informacije o nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" mogu se pronaći na sajtu https://www.uzmiracun.rs/.

Podsetimo, na jesen počinje drugo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a nagradni fond će biti 10 stanova u Beogradu.

U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod, a druga važna novina jeste da svaki račun može da bude dobitni - nije propisana minimalna vrednost i svaki učesnik može da registruje neograničeni broj računa.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track