NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU DEČAKA POVREĐENIH KOD ZAJEČARA: Jedan upućen u Beograd, drugi ima prelom šake i lakta
Foto: RINA

oglasili se iz ukc niš

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU DEČAKA POVREĐENIH KOD ZAJEČARA: Jedan upućen u Beograd, drugi ima prelom šake i lakta

Društvo -

Muškarac (38) uhapšen je zbog sumnje da je na putu Glogovica - Dubočane na području Zaječara "golfom" udario moped na kojem su bila dva dečaka i teško ih povredio.

Nakon što su beogradski mediji preneli da je prilikom nesreće došlo do amputacije noge jednog od dvojice dečaka, oglasili su se iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš, i tom prilikom su otkrili najnovije detalje o stanju povređenih.

Naime, jedan od dečaka (12) koji su povređeni u Zaječaru hospitalizovan je na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš i nalazi se u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju. Dijagnostika je pokazala da ima prelom šake i lakta.

- Na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, noćas je hospitalizovan pacijent, muško dete (12) godina, u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju. Nakon hitne, kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je odmah saniran i prelom lakta, o čijem će se daljem načinu lečenja i zbrinjavanju povrede konzilijarno razmatrati u toku dana - rekli su i dodali:

- Drugi pacijent iz tog udesa se ne leči u našoj zdravstvenoj ustanovi, već je prema informacijama koje imamo, na dalje lečenje i zbrinjavanje upućen u Beograd - rekli su iz UKC Niš.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja