VELJA PEČENJARA PONOVO HARA NA PUMPAMA: Žrtve prevare se udružile i pokreću kolektivnu tužbu! Tražio im pozajmicu, a nudio pečenje
Foto: Kurir

prevara

VELJA PEČENJARA PONOVO HARA NA PUMPAMA: Žrtve prevare se udružile i pokreću kolektivnu tužbu! Tražio im pozajmicu, a nudio pečenje

Društvo -

Čovek koji se predstavlja kao Velja Pečenjara ponovo hara na benzinskim pumpama i od vozača koji obično voze skupe automobile traži pozajmicu za gorivo u iznosu od tri do pet hiljada dinara!

Na društvenim mrežama pokrenula se polemika oko sve većeg broja ljudi koji su prevareni, a žele da se udruže kako bi pokrenuli kolektivnu tužbu protiv njega.

- Ovih dana ponovo je postala aktuelna priča o Velji Pečenjari, koji operiše u Beogradu i okolini. Obično prilazi u skupim i dobrim kolima, sa tužnom pričom kako ima problem i traži pare za gorivo jer kod sebe nema para. Obećava da će vratiti, da ostavite broj telefona, daje vam svoj i uz sve to obećava vruće pečenje - navodi se u jednoj lozničkoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Tu se navodi i da je Velja Pečenjara ovu priču "prodao" i jednom Novosađaninu koji je u trenutku poverovao, sažalio se i nasuo mu goriva za 3.000 dinara.

- Pošto mu je sve ovo smrdelo, sačuvao je račun, izguglao ovu priču i saznao da je prevaren. Nisu u pitanju pare već želja da se ovakvoj "gospodi" stane na put - piše u objavi i stoji da je Novosađanin slučaj prijavio policiji, ali da bi sve bilo validno, pošto se radi o malo sumi, mora da nađe još par prevarenih, da to bude kolektivna prijava.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja