"DESET SEKUNDI NISAM GLEDALA U BEBU, TA ŽENA MI JE ODGURALA DETE" Majka iz Novog Sada doživela ŠOK na pijaci: Još se tresem
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Ilustracija

"Toliko sam se drala na nju"

"DESET SEKUNDI NISAM GLEDALA U BEBU, TA ŽENA MI JE ODGURALA DETE" Majka iz Novog Sada doživela ŠOK na pijaci: Još se tresem

Društvo -

Jedna Novosađanka doživela je pravu dramu danas na pijaci zbog bizarne šale jeden nepoznate žene, koja je praktično simulirala krađu njene bebe! Ona je na društvenoj mreži X napisala šta je doživela i na koji način se sve dogodilo.

- Još se tresem ali ću napisati. Malopre sam sa mlađom (1,5) bila na pijaci, vozila sam je u triciklu. Starija žena je dok sam plaćala breskve i jedva desetak sekundi nisam gledala u M, odgurala dete, i sakrila je iza tezge! Počela sam da paničim, unezvereno gledam oko sebe i vrištim da mi je nestalo dete, da bi ta baba počela da se smeje, pokazala mi M i rekla "Ahahahaha! Ja sam je ukrala. Ajde, bre, malo šale!" - navela je majka, još uvek pod utiscima.

Kako je dodala, najgore je što je tu babu srela nekoliko minuta pre, na drugoj tezgi.

- Par minuta pre toga je kupovala povrće na drugoj tezgi gde i sam i ja. Rekla da je M toliko slatka da bi je ukrala. Nasmejala sam se tada i šaljivo odgovorila "Može, al' na barem 2 dana, da se naspavam." Nasmejali se svi, ja platila i otišla dalje niz pijacu po breskve. Par minuta kasnije ta ludača je to uradila! Najluđe je što je očekivala podršku prisutnih za takvu jezivu "šalu" - napisala je detalje Novosađanka.

Neverica i bes

- Toliko sam se drala na nju, da se gomila okupila. Priznajem, koraknula sam ka njoj da je udarim, ali pomisao na policiju i privođenje me sprečio. Nju su prolaznici odgurali da ode. Deset sekundi. Deset sekundi je dovoljno da vam nestane dete! Skratila mi je život - napisala je na kraju ova majka.

Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija, a dobila je podršku velikog broja korisnika pomenute društvene mreže.

- Tebi svaka čast za samokontrolu. Ja nisam siguran da bih uspio, a to bi bio vrlo glup potez - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja