DRAMA NA PUTU ZA GRČKU! HEROJ SPASIO ČOVEKU ŽIVOT! Lekar iz Jagodine reanimirao putnika
Foto: Shutterstock

DRAMA NA PUTU ZA GRČKU! HEROJ SPASIO ČOVEKU ŽIVOT! Lekar iz Jagodine reanimirao putnika

Društvo -

Kada se otisnemo na putovanje, a posebno na letovanje, gde nam je jedini cilj da se opustimo i uživamo, obično ne razmišljamo o tome šta može da pođe po zlu, kada je reč o nezgodama, povredama, ili nečemu još opasnijem.

Jedna takva situacija dogodila se prilikom putovanja u Grčku, kada je putniku iz Srbije pozlilo, te ko zna kakav bi ishod ove situacije bio da se na licu mesta nije našao brzopotezni doktor iz Jagodine koji je spasao čoveka.

Naime, tokom putovanja u Grčku, na koje se zajedno sa zdravstvenim radnicima uputila delegacija iz Srbije, a u organizaciji Dragana Markovića Palme, jednom od putnika je pozlilo.

Na svu sreću, tada se na licu mesta našao dr Vladimir Nedeljković, koji je brzom reakcijom spasao život ovom čoveku ukazavši mu pomoć.

Zamenik direktora za zdravstvena pitanja Opšte bolnice Jagodina, doktor Vladimir Nedeljković, predsednik Stručno strukovne organizacije sudija FSRIS, ukazao je svu potrebnu pomoć čoveku kojem je pozlilo, tako što ga je reanimirao i time mu spasao život.

Brzopotezni doktor Nedeljković još jednom je na delu pokazao svoju stručnost, a time je i objasnio šta znači položena Hipokratova zakletva.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja