SAOBRAĆAJCI ISKLJUČILI ČAK 114 VOZAČA, U OVIM ZONAMA KONTROLE SU RIGOROZNE: Gotovo nemoguće izbeći kaznu za OVA DVA PRERKŠAJA!
Foto: Shutterstock

nasilnički u blizini škola

SAOBRAĆAJCI ISKLJUČILI ČAK 114 VOZAČA, U OVIM ZONAMA KONTROLE SU RIGOROZNE: Gotovo nemoguće izbeći kaznu za OVA DVA PRERKŠAJA!

Društvo -

Policijski službenici saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja čak 114 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u zonama škola od početka septembra meseca, a 25 vozača zadržano je u službenim prostorijama jer su upravljali vozilom sa više od 1,20 promila alkohola u organizmu.

Pored pojačanog prisustva u zoni svake osnovne škole i preventivnog delovanja, u okviru akcije „Škola“ sprovode se i mere pojačane kontrole, pa su tako u prve dve nedelje sprovođenja akcije otkrivena ukupno 7.562 prekršaja.

Zbog prekoračenja brzine u zonama škola sankcionisano je 3.490 vozača, 574 vozača sankcionisana su zbog nepropisnog parkiranja, a 484 vozača zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona za vreme vožnje.

Saobraćajna policija nastaviće sa merama pojačane kontrole u zonama škola i u narednom periodu, kako bi se unapredila bezbednost dece u saobraćaju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track