BEOGRAĐANI KUPILI KREVET PREKO MREŽA PA OSETILI ČUDAN MIRIS: Kad su skinuli štof imali šta i da vide! Ovo je baš JEZIVO (FOTO)
Foto: Profimedia

ONLAJN KUPOVINA

BEOGRAĐANI KUPILI KREVET PREKO MREŽA PA OSETILI ČUDAN MIRIS: Kad su skinuli štof imali šta i da vide! Ovo je baš JEZIVO (FOTO)

Društvo -

Beograđani poručili bračni krevet preko jednog Instagram profila koji prodaje nameštaj, platili ga 50.000 dinara i posle osam meseci videli da su mu daske raspale i da je napunjen krpama!

Naime, u Fejsbuk grupi "Crna lista Facebook prevaranata" pojavila se objava Beograđanke koja tvrdi da su poručili krevet preko društvenih mreža, a da su dobili krevet sa ustajalim mirisom i slomljenim daskama.

- Poručen krevet pre osam meseci, plaćen 50.000 dinara. Morali smo da skinemo štopovani deo da proverimo odakle dolazi ustajali miris i imali smo šta i da vidimo. Poručen preko Instagram profila - navodi se u njenoj objavi.

krevet, nameštaj, onlajn kupovina
foto: Printskrin/Facebook

Ona je objavila i prepisku sa profilom koji preko Instagrama prodaje nameštaj gde ih je pitala za cenu, a oni su joj odgovorili:

- Poštovanje, francuski ležaj "Luks" u dimenziji dušeka 160x210=420 evra. Rok isporuke je četiri nedelje. Dostava i montaža se doplaćuju u zavisnosti odakle ste - odgovorio je prodavac, a Beograđanka je rekla da je sa Voždovca gde joj je rečeno da će u tom slučaju dostava i montaža koštati 6.000 dinara.

krevet, nameštaj, onlajn kupovina
foto: Printskrin/Facebook

Na fotografijama koje je objavila vide se trule popucale daske ispod dušeka.

1 / 4 Foto: Printskrin/Facebook

U komentarima ispod objave članovi grupe su je savetovali da može da se žali i da ih prijavi ukoliko ima račun i ako firma zaista postoji.

Saveti za potrošače

  • Poverite crnu listu pre nego što poručite proizvod preko interneta
  • Proverite da li je prodavac registrovan
  • Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, imate zakonsko pravo i rok od 14 dana na zamenu proizvoda ili povraćaj novca
  • Ukoliko sa registrovanim prodavcem ne postignete dogovor u vezi sa reklamacijom, možete ga prijaviti tržišnoj inspekciji
  • Ukoliko se ispostavi da vam je lošu robu prodao neregistrovni trgovac, možete ga prijaviti policiji

Podsetimo, nakon perioda korone sve je veći broj onlajn prevara, ali i sve više ljudi koji odluče da "trguju iz fotelje".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track