EKSKURZIJA ZA OSNOVCE 5 DANA NA ZLATIBORU 38.500 DINARA! Roditelji zanemeli zbog cene, a kad im se obratila učiteljica POBESNELI!
Foto: Profimedia/Ilustracija

PAPRENE CENE ĐAČKIH PUTOVANJA

EKSKURZIJA ZA OSNOVCE 5 DANA NA ZLATIBORU 38.500 DINARA! Roditelji zanemeli zbog cene, a kad im se obratila učiteljica POBESNELI!

Društvo -

I ove školske godine kao i prethodne roditelji se žale na paprene cene ekskurzije, izleta i rekareativnih nastava.

Na društvenoj mreži X (Tviter) pojavila se objava jednog roditelja iz Niša koji je šokiran cenom ekskurzije na Zlatiboru za pet dana koju treba da plati čak 38.500 dinara!

- Pet dana ekskurzija na Zlatiboru za niže razrede osnovne škole 38 500 dinara - navodi se u objavi ispod koje je autor dodao i da je učiteljica na to rekla da se malo dece prijavilo i da to nema smisla što roditelji ne puštaju decu.

- Kaže to im ostaje za ceo život - napisao je autor objave.

U komentarima mnogi roditelji su bili saglasni s tim da je ova cena pljačka!

ekskurzija
foto: Shutterstock

- To je pljačka, pa moje dete ide u Italiju za bukvalno iste pare, šest dana, maturska ekskurzija 38.500 + 4.000 dnevnice za nastavnike i to je bilo na devet rata - napisala je jedna majka dok je drugi otac dodao da njegovo dete koji je prvi razred ide na jednodnevni izlet u Tršić koji košta čak 7.100 dinara.

Međutim, u komentarima su neki roditelji naveli i da ovo nije ponuda za ekskurziju već za rekreativnu nastavu.

- Kaži učiteljici da ćeš za te pare da uplatis dva puna pansiona za letovanje od 10 dana za dve odrasle osobe sa prevozom i smeštajem i plaćenom taksom u Crnoj Gori - nadovezao se jedan roditelj, dok je drugi dodao da njegova ćerka treba da ide na ekskurziju takođe na Zlatiboru šest dana, ali da olaćaju 24.000 dinara, a polazak je u januaru.

I ostali roditelji su u komentarima istakli ponude za ekskurzije i izlete koje su dobile škole koje pohađaju njihova deca.

- Jednodnevni izlet za vrtićku decu 5.000, četiri dana Lisabon sa avionom i prenoćištem 30.000 dinara. Kopaonik šest noćenja 42.000 - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

03:46

PREVISOKIH CENA EKSKURZIJA SVESNA SU I DECA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track