"NE MOGU DA GOVORIM..." Poznati Novosađanin kome je nestao unuk u Izraelu se javio Kuriru: Nemam snage ni za šta!
Foto: Kurir/D.Š., Facebook Printscreen

"Nema ga ni na spisku živih, ni mrtvih"

"NE MOGU DA GOVORIM..." Poznati Novosađanin kome je nestao unuk u Izraelu se javio Kuriru: Nemam snage ni za šta!

Društvo -

Čuveni muzikolog Dušan Mihalek, koji je objavio da mu je unuk nestao u Izraelu, javio se Kuriru i izustio da nema snage da govori!

- Nemam snage, nemojte me ništa pitati. Ne mogu da govorim. Zbogom! - kratko nam je poručio Dušan Mihalek.

Podsetimo, Mihalek je na svom profilu na društvenim mrežama objavio je da je njegov najstariji unuk Mor nestao je u blizini granice sa Gazom.

- Ne pitajte me, ne zovite, u panici smo. Nestao je naš najstariji unuk Mor, na granici sa Gazom. NIšta ne znamo o njemu. Molite se - napisao je on.

Veruje se da su ga oteli pripadnici Hamasa na muzičkom festivalu u subotu.

Odgovarajući na pitanje jedne prijateljica da li ima nekih informacija u vezi sa unukom, Dušan je objavio uznemirujuće informacije.

Dušan Mihalek
foto: Printscreen Facebook

- Ništa... Bio je ranjen u glavu, mnogo je iskrvavio... Od tada ništa ne znamo. Nema ga ni na spisku živih, ni mrtvih... - napisao je on.

Izraelska spasilačka organizacija ZAKA, koja se bavi prikupljanjem i identifikacijom tela poginulih objavila je sinoć da je 260 tela otkriveno u oblasti parka u blizini kibuca Rejm, gde se održavala igranka 7. oktobra u blizini kibuca. Tu se okupilo oko 1500-2000 mladih. Rano ujutru napali su ih naoružani teroristi Hamasa.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track