BRUKA! DECI U ETNO SELU PLJESKAVICU NAPLATILI 1.500 DINARA! Otac dečaka tvrdi: Zamenili su cene i naplaćivali im DUPLO SKUPLJE!
Foto: Shutterstock

preskupo

BRUKA! DECI U ETNO SELU PLJESKAVICU NAPLATILI 1.500 DINARA! Otac dečaka tvrdi: Zamenili su cene i naplaćivali im DUPLO SKUPLJE!

Društvo -

Roditelji često moraju da izvdvoje pravo malo bogatstvo kako bi svoje mališane poslali na rekreativnu nastavu ili ekskurziju! Deca tokom obilaska nekih mesta nemaju obezbeđen ručak, te su prinuđeni i to da plate!

Jedan otac požalio se na jedno etno selo, koje je kako on tvrdi, promenilo cene nakon što su došla deca.

- Dečija ekskurzija, svratili u etno selo. Tu ručak koji deca sama plaćaju, nije uračunat u aražman. Ovi ladno zamenili cenovnike sa 2-3 puta skupljim. Odrali decu. A deca šta će, moraju da jedu Ima li mere, granice ljudskoj pohlepi? Kad mi sin rekao cenu pala mi vilica - naveo je on na Tviteru.

Dodao je da je cena pljeskavice bila čak 1.500 dinara.

ekskurzija, deca, cena, cenovnik, papreno, etno selo
foto: Printscreen Tviter

Mnogi su se pitali da li je siguran da su zamenili cene, s obzirom da su u tom etno selu inače cene paprene.

- Rekli mu neki odande koji su tada bili u restoranu, a i cene su bile više nego u najskupljim restoranima u Beogradu. Siguran sam da sa tim cenama ne bi opstali da žive od slučajnih putnika - dodao je ovaj otac.

Pojedini su se pitali i da li su deca uzela fiskalni račun.

- Za takve slučajeve služi fiskalni račun. Da li je sin doneo papirić? Ako nije - onda ništa. Postoji jedna nova mogućnost sta se dogodilo - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica dodala je da cene verovatno nisu zamenjene, da je pre mesec dana bila tamo na ručki i da su cene skuplje nego u Beču.

- Ne mora da znači da su zamenili cenovnike, bio pre pet godina, cene su i tada bile nenormalne. Nastavnici ili vodiči su trebali da potraže mesto sa pristupačnijim cenama - napisao je jedan korisnik ove mreže.

- Da se skupe roditelji, odu u restoran, pojedu, popiju ustanu i odu.. Pa nek kažu nešto ako smeju - glasi jedan od komenatara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:50

ŠTA i KOGA plaćamo za sedmodnevni izlet u iznosu od 300 evra?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track