STUDENTKINJA MARIJA NA MUKAMA ZBOG KOMŠIJA: Ne mogu da spavam zbog njihovih glasnih odnosa i žurki koji traju i po nekoliko sati!
Marija je na pravim mukama zbog glasnih komšija, Foto: Shutterstock, Ilustracija

očajna

STUDENTKINJA MARIJA NA MUKAMA ZBOG KOMŠIJA: Ne mogu da spavam zbog njihovih glasnih odnosa i žurki koji traju i po nekoliko sati!

Društvo -

Studentkinja Marija na pravim je mukama zbog svojih bahatih komšija koji prave žurke do jutra i imaju glasne odnose!

Ona je rešila da od svojih kolega potraži savet u grupi "Studenti beogradskih univerziteta - SBU".

- Pre nekih mesec dana se, u stanu dijagonalno sa mojim, počela čuti buka od strane nekolicine mladih ljudi. Prvenstveno su jako glasno pričali i smejali se, organizovali žurke koje umeju da traju i do 5, 6 ujutru skoro svaki drugi, treći dan. Nakon toga su se zaista utišali, ali od pre seda dana taj par ili parovi, nisam sigurna koliko ih tačno živi gore, kreće da upražnjava s*** toliko glasno da me gotovo uvek probude, nakon čega ne mogu ponovo da zaspim - navodi se u njenoj objavi.

Ona je dodala da se pomenuta radnja ponavlja više puta dnevno i da ume da traje i do nekoliko sati.

studentkinja, komšije, neispavana, ljuta
foto: Printscreen Facebook

- Ume da bude vrlo neprijatno, posebno kada u posetu dođu moji roditelji ili prijatelji. Zanima me šta biste uradili na mom mesto jer ova situacija dovodi do toga da sam hronično neispavana i umorna. Ne, nisam isfrustrirana, samo želim da spavam u miru. Takođe ne očekujem da bude potpuna tišina sve vreme jer ipak živim u zgradi u "urbanoj sredini" i sigurna sam da i ja ponekad stvaram nekakvu buku svojim ponašanjem, ali ovo je stvarno previše - očajna je Marija.

Kaže i da joj je neprijatno da ode i porazgovara sa njima.

- Takođe, stvari poput "teranja kontre" i "priključivanja njima" nisu opcija jer imam pametnije stvari da radim kad sam kod kuće. Odlučila sam da problem iznesem ovde jer verujem da se radi o studentima i da će se dotični možda prepoznati i da će ovakvo ponašanje prestati - zaključila je ona u svojoj objavi.

- Ubaci im nepotpisano pismo u sanduče uz naznaku da ćeš ih sledeći put prijaviti - glasi jedan od saveta koji je dobila.

- Mi smo imali jednu takvu u zgradi, najurili smo je, mada nama je bilo lakše jer smo snimili zvuk i pustili na sastanku kućnog saveta. Sutradan je pokupila stvari i otišla - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

BEOGRAĐANI U PANICI! Noćima tačno u 3 budi ih neobjašnjiva buka: Poslušajte ZASTRAŠUJUĆI ZVUK koji dolazi sa SVIH STRANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja