PROFESIONALNI UPRAVNIK UŠAO U LIFT ZGRADE I UMALO SE ONESVESTIO: Ono što je zatekao izaziva MUČNINU! Stanarka uradila OVO!
Upravniku se slošilo, Foto: Profimedia

zgroženi

PROFESIONALNI UPRAVNIK UŠAO U LIFT ZGRADE I UMALO SE ONESVESTIO: Ono što je zatekao izaziva MUČNINU! Stanarka uradila OVO!

Društvo -

Pojedini stanari stambenih zgrada zaboravili su na kućni red i lepo ponašanje! Neki šire veš u hodnicima, neki ostavljaju kese i kese đubreta ispred vrata, a neki čak vrše malu i veliku nuždu u zajedničkim prostorijama!

Profesionalni upravnik jedne zgrade na Zvezdari imao je nedavno krajnje neobičan i nimalo prijatan zadatak. Naime, on je u liftu zgrade pronašao ljudski izmet!.

- Budite upravnik stambene zajednice zabavno je. Onda pola večeri provedete gledajući kamere, da ustanovite ko je dođoš, dostavljač, pas ili luda komšinica - naveo je ovaj upravnik na svom Tviter nalogu.

On je čak je i priložio fotografiju iz lifta.

izmet, profesionalni upravnik, sramota, lift
foto: Printscreen Tviter

- Kao upravnik SZ se saosećam, pogotovo oko ovog beskonačnog premotavanja kamera. Ipak, mislim da je bezazlenije nego kad imaš ludu komšinicu piromanku koja pali zgradu - navodi se u jednom od komentara.

- Vidim u komentarima da je stanarka u pitanju. I šta je rekla u svoju odbranu? - upitala je jedna korisnica Tvitera.

Profesionalni upravnik ove zgrade odgovorio je da se komšinica branila time da to nije učinila ona, već njen pas.

- Na pitanje što nije pokupila za njim nego je stajalo celu noć tu, rekla je da je to ne zanima i da drugi ne kupe za psima - naveo je on.

- Kao vlasnik više pasa osuđujem debelo i lično bih joj ispred stana ostavila. Desilo se jednom da mi je pas obavio malu nuždu na stepeništu, sve sam ih vratila nazad da bih uzela džoger da obrišem i onda tek nastavili dalje - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

04:11

MOLIO DA OSTANE U STANU, PA UZURPIRAO CEO SPRAT! Stanari Karađorđevog trga u Zemunu na sudu pokušavaju da se reše BAHATOG KOMŠIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track