PRESELIĆEMO SE U BEOGRAD ZBOG LEČENJA DETETA Milica iz Kragujevca dobila stan: Suprug mi je master biolog i radi u kladionici
Foto: Printscreen/RTS

PRESELIĆEMO SE U BEOGRAD ZBOG LEČENJA DETETA Milica iz Kragujevca dobila stan: Suprug mi je master biolog i radi u kladionici

Društvo -

Milica Marković iz Kragujevca kaže da je presrećna što je baš ona imala tu sreću da postane dobitnica stana u Beogradu u drugom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Poručuje da će njenoj porodici taj stan značiti, budući da ima bolesno dete koje je zbog lečenja često u Beogradu.

Milica Marković iz Kragujevca je bila u šetnji sa sinom tokom izvlačenja, a nakon što je stigla kod roditelja saznala je da je dobila jednoiposoban stan u naselju "Zemunske kapije" u Beogradu.

"Ja sam iskreno još u šoku i nisam ni svesna šta se desilo, još nikako da se ta informacija obradi u mojoj glavi. Tako da presrećna sam, šta mogu drugo da kažem", kaže Milica.

Navodi da dete, suprug i ona žive kao podstanari.

"Dete nažalost boluje od jako retke neizlečive genetske bolesti. Leči se na Institutu za majku i dete u Beogradu, pa nam taj stan svakako zbog njega najviše znači, ali onda i zbog svih ostalih segmenata koji čine život", dodaje Milica.

Ističe da je suprug master biolog i da trenutno radi u kladionici.

"Tako da se nadamo da i njemu to možda bude značilo za posao i za neki bolji standard. Ja radim u predškolskoj ustanovi 'Nada Naumović' u Kragujevcu, ali sam zbog deteta i njegovog problema na bolovanju, jer zavisi od mene stopostotno", objašnjava Milica.

Kaže da kada god ide u kupovinu uzima račun.

"Svih ovih godina koliko postoji ta igra ja sam skupljala račune, slala i nadala se potajno, a danas baš nisam, ni na kraj pameti mi nije bilo. Nisam stigla da propratim izvlačenje, tako da me baš iznenadilo", poručuje srećna dobitnica.

U drugom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan je dobila i Vesna Dotlić iz Pančeva.

(Kurir.rs/RTS)

Bonus video:

00:50

Marko ce trčati 1.400 kilometara kroz pustinju Maroka da pomogne lečenje petogodišnjeg Maksima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track