OVAKO ĆE IZGLEDATI SEDMI DAN NA SAJMU OBRAZOVANJA: Predstaviće se visokoškolske ustanove, ali i program gejming studija!
Foto: Zorana Jevtić

TRAJE DO 29. OKTOBRA

OVAKO ĆE IZGLEDATI SEDMI DAN NA SAJMU OBRAZOVANJA: Predstaviće se visokoškolske ustanove, ali i program gejming studija!

Društvo -

Na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava pod nazivom „Učinimo svet boljim“ danas od 10 časova biće predstavljene visokoškolske ustanove i međunarodna saradnja, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

- Na štandu Ministarstva prosvete biće predstavljeni projekti „Svet u Srbiji“, „Srbija za Srbe iz regiona“ i „Studiraj u Srbiji“. Predstaviće se Studenska konferencija univerziteta Srbije (SKONUS) i Studentska konferencija akademija visokih škola Srbije (SKASS). Svoje mesto na štandu imaće Visoka poslovna škola iz Leskovca - navodi se u saopštenju i dodaje:

Sajam Obrazovanja
foto: Zorana Jevtić

- U Konferencijskoj sali u 15 časova biće predstavljen program Master 4.0, smer gejming i program osnovnih gejming studija na Fakultetu dramskih umetnosti nacionalne platforme „Srbija stvara“. Biće održana i radionica o dijabetesu „Dijabetes u učionici“ u 17 časova.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track