SVAKI SUSRET SA DECOM U MENI OBNOVI ENERGIJU I ULIJE NOVU VOLJU: Dr Radmila Šehić učenicima iz Pančeva poklonila knjige s posvetom
Foto: Privatna Arhiva

druženje sa mališanima

SVAKI SUSRET SA DECOM U MENI OBNOVI ENERGIJU I ULIJE NOVU VOLJU: Dr Radmila Šehić učenicima iz Pančeva poklonila knjige s posvetom

Društvo -

Učenici trećeg razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Pančeva juče su u Dečjem kulturnom centru Beograd imali literarni susret sa pesnikinjom dr Radmilom Šehić i svako dete je dobilo na poklon knjigu sa posvetom.

- U biblioteci Dečjeg kulturnog centra Beograd ugostili smo učenike III razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Pančeva koji su došli na literarni susret sa pesnikinjom Radmilom Šehić, a potom i na koncert pobednika Festivala Deca kompozitori – FEDEMUS 2023. Deca su čitala zajedno s pesnikinjom po jednu pesmu iz knjiga “Kad mi se radi, radim”, “Kakva sve čuda znam”, “Cvetne krunice mijem”, “Vitke borove sadim”, “Pticama kuće gradim”, “I dlan im za uzlet dam”, “Kakva sve čuda znam 2” - navodi se na sajtu Dečjeg kulturgnog centra i dodaje:

dr Radmila Šehić
foto: Privatna Arhiva

- Svako dete dobilo je na poklon od pesnikinje knjigu s posvetom a od DKCB -a bedž i CD “U mojim snovima”.

Dr Radmila Šehić kaže za Kurir da je na dan svoje devojačke slave imala ovaj predivan susret sa decom.

- Predivan literarni čas na dan moje devojačke slave. Često sam gost u Dečjem kulturnom centru Beograd. Deca iz Pančeva su došla na susret sa piscem i ovoga puta sam to bila ja. Svaki susret sa decom u meni obnovi energiju milosti i ulije novu volju. To je potvrda da sve što radim na polju književnosti ima budućnost. Šta bih više mogla da poželim od toga - kazala je dr Radmila Šehić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track