SDPS NA IZBORE IZLAZI U KOALICIJI SA NAPREDNJACIMA: Kampanju ćemo bazirati na obilasku i najudaljenijih mesta širom Srbije
Foto: screenshot Pink tv

SDPS NA IZBORE IZLAZI U KOALICIJI SA NAPREDNJACIMA: Kampanju ćemo bazirati na obilasku i najudaljenijih mesta širom Srbije

Politika -

Socijaldemokratska partija (SDP) Srbije saopštila je danas da će na predstojećim izborima nastupiti u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, u okviru liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Iz ove stranke, čije je predsednik Rasim Ljajić, su u saopštenju naveli da je to nastavak saradnje iz prethodnog perioda, koji je rezultirao značajnim uspesima koalicije, posebno u oblastima razvoja infrastrukture, privlačenja stranih investicija, poboljšanja životnog standarda i socijalne sigurnosti građana.

"Tokom predizborne kampanje govoriće se i o budućim projektima i planovima koje će lista ostvariti ukoliko joj građani daju poverenje. SDP Srbije će svojim aktivnostima dati značajan doprinos rezultatu naše koalicije, a kampanju ćemo bazirati na obilasku i najudaljenijih naselja i sela širom Srbije, razgovarajući sa građanima o njihovim problemima, potrebama i očekivanjima", naveli su u saopštenju iz SDPS-a.

Kurir.rs/beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track