INTERESOVANJE ZA ZIMOVANJE U SRBIJI NIKAD VEĆE, POSEDBNO ZA OVU PLANINU! 3 saveta kako da prođete jeftino uprkos poskupljenjima
Foto: 321 Srbija

važno je na vreme rezervisati

INTERESOVANJE ZA ZIMOVANJE U SRBIJI NIKAD VEĆE, POSEDBNO ZA OVU PLANINU! 3 saveta kako da prođete jeftino uprkos poskupljenjima

Društvo -

Trik da najpovoljnije zimujete više nije tajna, a ukoliko vašu rezervaciju izvršite u oktobru ili novembru, možete da uštedite više od trećine ukupnog iznosa za zimski odmor!

Brojni hotelijeri i turistički radnici već najavljuju poskupljenja zbog viših cena energenata i hrane. Planirati zimovanje sada postaje mnogo izazovnije, a ovo su tri korisna saveta koji će pomoći da i dalje uživate u svim zimskim radostima, a pritom i uštedite.

Kopaonik, sneg, zima, zimovanje, skijanje, skijalište
foto: Zorana Jevtić

Prvi savet: Proverite cene direktno u hotelu i putem hotelskih rezervacija na sajtovima samih hotelijera. Ovo može biti znatno isplativije nego rezervacija putem posrednika. Sam pristup omogućava bolji pregled dostupnih opcija i potencijalnu uštedu.

Drugi savet je posebno koristan porodicama sa decom: Obratite pažnju na dodatne usluge koje hotel nudi bez dodatnih troškova. Na primer, SP Resort hotel "Stara Planina" na Krovu Srbije omogućava deci od četvrte do desete godine besplatnu školu skijanja, besplatan ski pas i čak besplatnu opremu.

Stara planina
foto: 321 Srbija

To može predstavljati uštedu od čak 500 evra po detetu. Kada se ovo kombinuje sa direktnom rezervacijom (prvim savetom), moguće je postići značajnu uštedu u vašem celokupnom budžetu za odmor.

Treći savet: Uskladite svoje zimovanje sa terminom godišnjeg odmora i rezervišite ga unapred. Rezervacije izvršene u oktobru obično su znatno povoljnije u poređenju sa onima napravljenim tokom sezone i školskih raspusta. Pametno planiranje može rezultirati znacajnom uštedom.

Sneg, Zima, Skijanje, Zimovanje, Rekreacija
foto: Thinkstock

Uz ove praktične savete, možete nastaviti da uživate u čarima zimovanja i pored najavljenih poslupljenja. Očigledno je da pažljivo planiranje, direktna rezervacija, i iskorišćavanje hotelskih pogodnosti mogu značajno uticati na vaš budžet za odmor na stazi.

Kurir/321 Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track