DO KRAJA DANA I U NEDELJU SAMO U OVOM DELU SRBIJE SUVO: Sutra prolećna temperatura, ali se očekuju i GRMLJAVINSKE NEPOGODE!
Foto: Petar Aleksić

evo kad sledi razvedravanje

DO KRAJA DANA I U NEDELJU SAMO U OVOM DELU SRBIJE SUVO: Sutra prolećna temperatura, ali se očekuju i GRMLJAVINSKE NEPOGODE!

Društvo -

Do kraja dana i u nedelju u Vojvodini biće suvo, a u ostalim predelima pretežno oblačno vreme sa kišom i pljuskovima. Sutra nas očekuju i dalje izrazito visoke temperature za ovo doba godine.

Veća količina padavina očekuje do kraja dana se u južnim i istočnim predelima i u tim predelima očekuje se ukupno od 20 do 40 litara kiše po kvadratnom metru. U ostalim predelima biće znatno manje padavina, dok se na području Beograda očekuje samo slaba kiša.

U nedelju će ujutro i pre podne biti suvo. Sredinom dana u Vojvodini, a posle podne i uveče i u ostalim predelima očekuje se jače naoblačenje sa kišom i pljuskvovima sa grmljavinom.

Temperatura će se sutra kretati između 18 i 24 stepena.

Ponovo će duvati jak, na udare i olujni jugozapadni vetar, a u atmosfri nad nama i dalje će biti peska, pa se očekuje prljava kiša.

Udari vetra biće i do 70-80 kilometara na čas.

U toku večeri i noći sa severozapada se očekuje razvedravanje.

U ponedeljak će u svim predelima Srbije biti sunčano i natprosečno toplo vreme, uz maksimalene temperature oko 20 stepeni.

Prosek maksimalne temperature za početak novembra je od 11 do 15 stepeni.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track