BUKTI RAT KOMŠIJA U ZGRADI: Posle smeća i obuće na hodniku, sad počeli da rade i OVO! Nauče jedno, ali se dosete nečeg još goreg!
Foto: Shutterstock

rasprava

BUKTI RAT KOMŠIJA U ZGRADI: Posle smeća i obuće na hodniku, sad počeli da rade i OVO! Nauče jedno, ali se dosete nečeg još goreg!

Društvo -

Večita rasprava između komšija u gradovima, a naročito u Beogradu je oko obuće koju pojedini Beograđani ostavljaju ispred vrata, dok pojedinci znaju da ostave i smeće, pa čak i mokre kišobrane da se osuše.

Međutim, neki čak znaju da na hodnik ostave i sušilice ili da ih izbace napolje na parking.

To pokazuje i nova onjava na storiju na beogradskoj Instagram stranici serbialive_beograd na kojoj se ispred zgrade na Zvezdari vidi sušilica i to na parkingu.

- Viđala sam da komšinica u zgradi koja nema terasu sušilicu izbaci na hodnik i ona tako stoji par sati, pa kad se prosuši veš unese je unutra. Navikli smo da na hodniku viđamo obuću, saksije sa cvećem, džakove sa smećem, ali sušilica je stvarno vrhunac bezobrazluka i primitivizma - priča jedna Beograđanka i nastavlja:

sušilice, parking
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Sušilica zauzme pola hodnika, ne može da se prolazi od nje, dok džakovi sa smećem ako stoje po par sati mogu i da smrde. To bude haos stvaro. Niko se ne obazire i ne mari za ostale ljude u zgradi.

Kurir.rs

Bonus video:

04:11

MOLIO DA OSTANE U STANU, PA UZURPIRAO CEO SPRAT! Stanari Karađorđevog trga u Zemunu na sudu pokušavaju da se reše BAHATOG KOMŠIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja