POZVAO GRAĐANE DA GLASAJU: Vuk Jeremić potpisao izbornu listu Narodne stranke!
Foto: Beta/Milan Obradović

ZVANIČNO

POZVAO GRAĐANE DA GLASAJU: Vuk Jeremić potpisao izbornu listu Narodne stranke!

Izbori 2024 -

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić potpisao je listu te stranke "Siguran izbor - ozbijni ljudi" za parlamentarne izbore raspisane za 17. decembar. Jeremić je pozvao građane da svojim potpisom podrže listu Narodne stranke na jednoj od 60 lokacija širom Srbije, prenosi Beta.

- Mi sami skupljamo potpise i nismo deo nijednog političkog, finansijskog ili medijskog centra moći, domaćeg ili stranog. Glas za Narodnu stranku je siguran izbor za ozbiljne ljude - rekao je Jeremić.

Listu je potpisala i predsednica Političkog saveta Narodne stranke Sanda Rašković Ivić.

- Mi se držimo svojih uverenja, suverenosti Srbije, borbe za očuvanje njenog teritorijalnog integriteta i očuvanje Kosova i Metohije i naroda koji tamo živi. Zalažemo se za domaće privrednike i poljoprivrednike, bolju organizaciju zdravstva koje mora biti dostupnije. Zalažemo se za porodične vrednosti i negovanje porodice, uz istovremeno osnaživanje žena na političkom i profesionalnom planu - rekla je Rašković Ivić.

Dodala je da se Narodna stranka zalaže "za čistu Srbiju, a protiv svih zagađivača na čelu sa Rio Tintom, kao i za vraćanje otetih penzija".

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track