Dveri Nikoliću: Nećemo gej poredak u Srbiji

Protiv parade

Dveri Nikoliću: Nećemo gej poredak u Srbiji

Društvo -
U saopštenju se navodi da Dveri i ove godine vode oštru kampanju protiv Parade ponosa, jer je vide kao prvi korak u uspostavljanju "gej poretka" u Srbiji.

BEOGRAD- Pokret Dveri zatražio je od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da se ogradi od Parade ponosa i da izrazi podršku većini građana Srbije koji se protive održavanju te manifestacije u Beogradu.

Organizatori parade se u javnosti pozivaju na vaš autoritet i tvrde da imaju vašu podršku, ali mi u to ne verujemo, navodi se u obraćanju Dveri predsedniku Srbije.U saopštenju se navodi da Dveri i ove godine vode oštru kampanju protiv Parade ponosa, jer je vide kao prvi korak u uspostavljanju "gej poretka" u Srbiji.

Dveri smatraju da su gej aktivisti i njihove organizacije predstavnici jedne destruktivne i totalitarne ideologije, koja nema nikakve veze sa borbom za zaštitu ljudskih prava. Poredak za koji se oni zalažu, dovešće do mnoštva postupaka u kojima će na kraju ljudima biti onemogućeno da svoju decu vaspitavaju na tradicionalnim vrednostima prirodne porodice, saopštile su Dveri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track