MANIJAK SLOBODAN PROGANJA DEVOJKE: Lažno se predstavlja da je žensko i da traži cimerku, a onda počne da radi OVO! Žrtve svedoče!

oprez

MANIJAK SLOBODAN PROGANJA DEVOJKE: Lažno se predstavlja da je žensko i da traži cimerku, a onda počne da radi OVO! Žrtve svedoče!

Društvo -

Izvesni Slobodan opseda žene i studenktinje na društvenim mrežama! On se najpre preko lažnog profila predstavi kao žensko, nakon čega počne da ih uznemirava sa muškog profila!

Na ovo je upozorila jedna devojka na društvenim mrežama, tačnije u grupi "Izdavanje stanova Beograd".

- Molim sve devojke da pročitaju ovo. Pre par meseci dok sam tražila cimerku naišla sam na oglas koji je glasio "devojka 26/27 godina traži cimerku stan se nalazi na Tašmajdanu" kako nije bilo nikakvog kontakta ostavila sam svoj broj. Nakon par dana mi se javio neki stariji čovek kog sam blokirala, nije bilo dovoljno javio se opet sa drugog broja, e tad sam skontala da je to "devojka" gde sam ostavila svoj broj telefona. Čovek se javljao više puta sa različitih brojeva. Objavila sam ovo takođe u drugoj grupi kako neke devojke ne bi nasele i otišle da pogledaju stan - napisala je ona u objavi.

uznemiravanje, poruke, devojke
foto: Printscreen Facebook

Ona je priložila i printskrinove nekih poruka koje joj je izvesni Slobodan slao. Nakon toga mnogo devojaka koje je on proganjao se takođe javilo.

- Prijavi ga policiji - navodi se u jednom od komentara.

Izvesni Slobodan je nekim devojkama slao zahteve za prijateljstvo po 20 puta, a poruke i na nekoliko sati.

- Ovo je težak bolesnik! Samo prijava policiji - napisala je jedna korisnica.

Javljale su se i devojke koje je ovaj čovek proganjao i pre šest-sedam godina.

- Manijak meni se javio pre par meseci mimo te grupe za izdavanje stanova blokirajte odmah! - dodaje se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track