RAT KOMŠIJA U ZGRADI U LOZNICI! Neobična poruka osvanula na ulazu: Stanari se pobunili, a onda dobili šokantan odgovor (FOTO)
Foto: Profimedia

JEDNA PORUKA SVE GOVORI

RAT KOMŠIJA U ZGRADI U LOZNICI! Neobična poruka osvanula na ulazu: Stanari se pobunili, a onda dobili šokantan odgovor (FOTO)

Društvo -

U jednoj zgradi u Loznici pojavila se neobična poruka na ulazu nakon što su komšije izrazile nezadovoljstvo zbog glasnih ljubavnih aktivnosti jednog para.

Fejsbuk stranica "Loznica Grad" podelila je fotografiju pisma koje je ostavio komšija kako bi izrazio svoje viđenje situacije.

- Vodite ljubav, a ne rat!!! Kome smetaju učestale se*sualne aktivnosti naših sugrađana!? Dokle više represija i javašluk!? Ova poruka osvanula je u ulazu jedne zgrade na Lagatoru!!! Dopuna teksta: Slika dva je podrška, dobili smo sliku naknadno!!" - navodi se u objavi.

Ovaj humorističan pristup rešavanju konflikta može poslužiti kao lep primer kako komšije mogu pronaći zajednički jezik čak i u situacijama koje mogu biti neprijatne. Na komadu papira komšije su dobile i odgovor para.

- Poštovane komšije, posebno sa trećeg sprata, pošto vama smeta kako vi kažete naša buka, malo u kasnijim satima (kada vodimo ljubav). Nama je žao što vi nemate sa kim da vodite ljubav. Nama niko ne može određivati kada ćemo mi voditi ljubav u bilo koje doba dana i noći. Nama na smeta ničija buka, posebno tuširanje u kasne sate noću. A kome ovo sve smeta, ja mu predlažem, ima dobar izbor da kupi sebi kuću da bi mogao da se tušira kada hoće i da mu ne smeta buka. Mi koliko smo upućeni jedina tišina i mir je groblje. Hvala na razumevanju - navodi se u pismu.

komšije, zgrada
foto: Facebook / Loznica Grad

Ubrzo nakon toga osvanula je i nova poruka pored ovog pisma komšija na kojoj je par dobio i podršku pojedinih stanara.

komšije, zgrada
foto: Facebook / Loznica Grad

- Tooo komšo... Ne smetaš nikome - navodi se u poruci.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track