NA SLAVI KOD ROĐAKA TREBA DA GLUMI NJEGOVU DEVOJKU: Mladić dao oglas, ima 2 uslova, a ona jednu stvar mora da uradi! Ima i nagrada
Foto: Profimedia

hit!

NA SLAVI KOD ROĐAKA TREBA DA GLUMI NJEGOVU DEVOJKU: Mladić dao oglas, ima 2 uslova, a ona jednu stvar mora da uradi! Ima i nagrada

Društvo -

Mladić traži devojku koja će na slavi pred njegovim rođacima i prijateljima glumiti njegovu devojku, a ukoliko to dobro odradi dobiće i 50 evra.

Ova objava iz grupe Balkanci u Berlinu sa društvene mreže Fejsbuk je postala viralna, te se pojavila i na X (Tviter), a sudeći po reakcijama oduševila je mnoge korisike.

- Potrebna ženska osoba od 18 do 29 godina da glumi devojku meni na slavi kako bih je predstavio kao devojku. Ona bi morala da boravi od 14 do 22 sata. Neka jede i pije koliko hoće. Mrsna je slava. Naravno ako dobro odglumi devojku dobija 50 evrića - navodi se u objavi i dodaje:

SNS proslavlja slavu Svetu Petku, SNS, SNS slava, slava, krsna slava, slavski kolač
foto: Ana Paunković

- Pečenje, vino, sok po izboru. Obavezan poljubac kako bih rođacima i gostima digao pritisak. Devojka mora biti lepa. Može plava ili crna. Bitno je da se ne opije do 22 sata pa kad odu gosti neka pije koliko može. Do 20.11. kandidatkinje neka se jave u inboks jer je slava 21.11.2024. Najlepša će biti odabrana - zahtevi su ovog mladića.

U komentarima ispod objave mnoge devojke su se javile, a većina komentara je bila duhovita.

- Samo manje da piješ - glasi jedan od komentara, dok mnogima pak nije bilo jasno da li traži devojku za ovu godinu ili narednu s obzirom na to da u objavi stoji datum 21. 11. 2024.

- Ovaj zakazuje devojku za sledeću godinu - stoji u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track