SNIMAK IZ GORNJEG MILANOVCA NIKOGA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM: Dečak šetao ulicom, pa oduševio Srbiju - "E ovo će biti ČOVEK"
Foto: TikTok/saska_sretenovic

SNIMAK IZ GORNJEG MILANOVCA NIKOGA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM: Dečak šetao ulicom, pa oduševio Srbiju - "E ovo će biti ČOVEK"

Društvo -

Jedan osnovac iz Srbije postao je pravi "mali a veliki heroj" kada se na internetu pojavio video u kom baš on pokazuje kako izgleda prava humanost na delu - spasavajući psa na ulici.

Saška iz Gornjeg Milanovca, kamerom je zabeležila, a onda i na svom Tiktok profilu objavila video dečaka koji je pored školskog dvorišta u pomenutoj opštini rešio da pomogne psu na ulici, pokrivajući ga duksericom a onda ga uzimajući i u naručje i odnoseći u njemu poznatom pravu.

"Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam čast, stvorili ste velikog čoveka" napisala je ona u opisu videa.

@saska_sretenovic Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.??? #fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac ♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) - ayumu tanahasi

Kako se može videti, dok su stariji ljudi prolazili, dečak je najpre ostavio ranac na ulici, skinuo jaknu i duksericu, a onda, ne mareći za sebe što je ostao u majici obgrlio psa svojom duksericom kako bi ga zagrejao, te ga podigao u naručje, rešen da ga, verovatno negde skloni na sigurno.

"To su naši diskretni heroji"

Iako nije otkriveno šta je tačno dečak kasnije uradio sa psom, da li ga je odveo kući ili samo sklonio negde gde će mu biti toplije, ili psa možda i zna, način na koji je brinuo u njemu u ovom 16-sekudnom video bio je dovoljan da oduševi narod u Srbiji, koji je imao samo reči hvale za mališana.

"E ovo će biti čovek", "Biće još pravih ljudi, bravo divni dečače", "Veliki čovek od malih nogu", "Hvala roditeljima ovog dečaka", "Imamo mi zlatnih malih sugrađana svuda - to su naši diskretni heroji", "Mali a veliki heroj", "Lekcija iz ljubavi za sve nas", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track