PROVOZAO LAMBORGINI OD 550.000 € U SRBIJI, PA GA ISPROZIVALI: "Uzmu slepci rent-a-car i glume ludilo, a onda u Berlin na skelu"
Foto: Printscreen

domaći vs gastarbajteri

PROVOZAO LAMBORGINI OD 550.000 € U SRBIJI, PA GA ISPROZIVALI: "Uzmu slepci rent-a-car i glume ludilo, a onda u Berlin na skelu"

Društvo -

Leti kada dijaspora dođe u posetu svojim korenima sa sobom dovezu i skupocene automobile. U ovom videu možete videti lamborgini za kojeg kažu da košta 550.000 evra, mi tačnu cenu ovom automobilu ne znamo, piše Sandžaklive, "ali znamo da je lepo videti na našim cestama ovakva luksuzna vozila".

Po komentarima koji su ostavljeni ovom vozaču možemo zaključiti da na našim prostorima vlada velika ljubomora. Da dobro ste pročitali, svi to znamo samo što niko na glas ne govori.

Izdvajamo samo neke od komentara: "Doš'o baja iz Dojčland da se pokaže. A kad se vrati pravac u Lidl", "Nikada 550.000... maksimalno 250.000", "Rent a car Berlin", "Uzmu slepci na rent-a-car i glume ludilo a tamo na socijali", "Preko vikenda malo slave kod kuće a u ponedjeljak u Berlinu ponovo na skelu"...

Pored ovih komentara bilo je i onih koji su podržavali Tutinca: "Svaka čast. Tutinci se bave većinom sa građevinskim firmama u Austriji i Nemačkoj, kakva droga, neki pišu gluposti", "Bože, koliko negativnih komentara, bolje reći toliko zavisti i pakosti svojstveno čoveku ovih podneblja. Umesto da ste radosni da je neko uspeo u životu, vi ga pljujete. Eto, ja mu želim još bolja kola, da bude još uspešniji"

Šta vi misilte?

Kurir/Sandžaklive.rs

Bonus video:

00:49

POGLEDAJTE FILMSKU AKCIJU POLICIJE U BG: Zaustavili luksuzni auto, vozaču vikali OTVORI VRATA, evo šta su mu našli u vozilu VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track