KOGA ON LAŽE? U SRBIJI "IZAŠAO" IZ KAMPANJE, ALI JE VODI U HRVATSKOJ: Miketić se na hrvatskoj N1 žali zbog svog kućnog videa!
Foto: Beta/Medija centar, Printscreen

licemerno

KOGA ON LAŽE? U SRBIJI "IZAŠAO" IZ KAMPANJE, ALI JE VODI U HRVATSKOJ: Miketić se na hrvatskoj N1 žali zbog svog kućnog videa!

Politika -

Jedan od kandidata izborne liste "Srbija protiv nasilja", Đorđe Miketić, koji se navodno povukao iz izborne kampanje prošle nedelje kada je u javnost isplivao njegov kućni snimak, kampanju je ipak nastavio da vodi, ali ne u Srbiji već u susednoj Hrvatskoj.

On je naime dao intervju za N1 u Zagrebu, koji je preneo potom i srpski N1, te bi se reklo da Miketiću nije sporno da nakon skandala ipak gostuje u medijima i vodi neku vrstu kampanje.

Đorđe Miketić
foto: Printscreen

U pomenutom intervjuu rekao je, između ostalog, da je "ušao iz komforne zone u blato srpske politike", te najavio da će dan nakon izbora podneti tužbe.

Inače, o snimku koji se pojavio u javnosti, rekao je da mu se zbog njega "ceo svet srušio", očigledno na razmišljajući ranije o posledicama.

Podsetimo, na pomenutom snimku Miketić je sa prostitutkom koja komentariše da će njene usluge platiti poslaničkom platom, a na stolu pored njih vidi se beli prah nalik narkoticima, dok čitavu scenu snima treća osoba koja je sa njima u sobi.

Kurir.rs

Bonus video:

04:58

MIKETIĆ JE DOŽIVEO JE DNO DNA, TO JE NEDOPUSTIVO ZA NEKOGA NA JAVNOJ FUNKCIJI Gosti Usijanja o skandalu sa eksplicitnim snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja