SAMO JE IZAŠAO I NESTAO?! TELEFONI I DOKUMENTA SU MU OSTALI NA STOLU: Punih 7 dana ni traga ni glasa od Ivice iz Prijepolja
Foto: RINA/Privatna arhiva

otac očajan, moli za pomoć

SAMO JE IZAŠAO I NESTAO?! TELEFONI I DOKUMENTA SU MU OSTALI NA STOLU: Punih 7 dana ni traga ni glasa od Ivice iz Prijepolja

Društvo -

PRIJEPOLJE - Punih sedam dana nema ni traga, ni glasa od Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja koji je izašao iz kuće i nestao. Porodica i prijatelji ga i dalje intenzivno traže, ali nažalost bez uspeha.

- Telefoni su mu ostali pored kompjutera, sva lična dokumenta, ništa nije poneo sa sobom, samo je izašao. Ne znamo šta je u trenutku kad je nestao imao na sebi. Mi i dalje ne odustajemo i tražimo ga, pretražujemo i obale reke Lim, kaže Milojica Golubović, otac nestalog Ivice.

On dodaje da ništa nije ukazivalo da Ivica ima možda neki problem, sve je bilo u najboljem redu.

Ivica Golubović, nestao
foto: RINA/Privatna arhiva

- Radi kao otpravnik vozova, nije bio problematičan, sve je bilo normalno. Nestanak smo prijavili, njegovi telefoni su odneti u policiju u Čačak kako bi se otključali i možda se tu pronađe neki trag, dodaje Milojica.

Porodica nestalog Ivice se nada da će im u potrazi za sinom pomoći i uključiti se i nadležne službe, kao i vatrogasci spasioci.

Takođe, apeluju na sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju o Ivici da to prijave u najbližu stanicu policije.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track