"MI IMAMO GLUPA PRAVILA" Vučić o zabrani funkcionerske kampanje: Ne smete da se pohvalite time što ste uradili za svoju zemlju
Foto: Zorana Jevtić

"MI IMAMO GLUPA PRAVILA" Vučić o zabrani funkcionerske kampanje: Ne smete da se pohvalite time što ste uradili za svoju zemlju

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas obeležavanju početka rada Gasnog interkonektora Srbija-Bugarska u Nišu i tom prilikom rekao je predsedniku Azerbejdžana Ilhamu Alijevu da on danas ne može da govori.

Kako je predsednik Srbije istakao, "kada nešto uradite za svoju zemlju, onda mesec dana ne možete da se pohvalite tim što ste uradili".

- Poštovani, predsedniče Alijev, uvaženi predsedniče Radev, ja danas ne mogu da govorim. Mi imamo glupa pravila koja smo usvojili u našoj zemlji da kada nešto uradite za svoju zemlju onda mesec dana pred izbore ne smete da se pohvalite time što ste uradili za svoju zemlju - rekao je Vučić tom prilikom.

gasovod, Gasni interkonektor, Niš, Aleksandar Vučić
foto: Zorana Jevtić

Predsednik Srbije je takođe, uz "srdačnu dobrodošlicu i ogromnu zahvalnost" zamolio ministarku energetike Dubravku Đedović da govori jer nije član nijedne stranke i nije ni na jednoj izbornoj listi.

- Oprostiće nam naši evropski prijatelji što će ona da govori danas. A ja ću da poštujem ta pravila i bez obzira na sva ta pravila i bez obzira na sve to na šta smo naterani, nemojte da se sekirate, mi ćemo svakako da pobedimo. A i ovo je jedna velika pobeda svih nas zajedno i hvala vam na tome - zaključio je predsednik Srbije.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

Vučić - Daćemo sve od sebe da gradimo novu mrežu obrazovnih institucija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track