MISTERIJA U KRUŠEVCU, CEO GRAD OBLEPLJEN FOTOGRAFIJAMA OVOG ČOVEKA: Potraga za Božidarem traje već 7 dana, stizale razne DOJAVE
Foto: Shutterstock

viđali ga na raznim lokacijama

MISTERIJA U KRUŠEVCU, CEO GRAD OBLEPLJEN FOTOGRAFIJAMA OVOG ČOVEKA: Potraga za Božidarem traje već 7 dana, stizale razne DOJAVE

Društvo -

Kruševac je osvanuo oblepljen fotografijama Božidara Đurića (87) iz Mudrakovca kod Kruševca, koji je poslednji put viđen 4. decembra.

Lice se vodi kao nestalo, a kako je predočeno "Novostima" u kruševačkoj policiji, potraga je u toku. Na društvenim mrežama su se od prve informacije o nestanku više puta javljali prolaznici i potencijalni očevici, koji su komentarisali kako su nesrećnog čoveka viđali na različitim lokacijama.

Jedna je, ipak, bila izvesna: 4. decembra, u danu kada je i prijavljen njegov nestanak, viđen u centru grada na autobuskom stajalištu.

- Nosio je kačket, plavo-zelenu jaknu i štap! - objavljeno je u objavi.

Juče se pojavila i dopuna informacije u vezi sa nestalim Đurićem, koji je u međuvremenu viđen na uglu ulice Luja Pastera i Vesnika mira u naselju Ujedinjene nacije. Snimila ga je sigurnosna kamera jednog lokala.

Apeluje se na sve, koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom nestalom licu, da to odmah jave Policijskoj upravi Kruševac, najbližoj policijskoj stanici.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track