SRAMAN POTEZ TINEJDŽERKE IZ SRBIJE: Našminkala modricu, otišla u školi i prijavila majku da je tuče! Evo kako se završilo!
Foto: Shutterstock

svašta im pada na pamet

SRAMAN POTEZ TINEJDŽERKE IZ SRBIJE: Našminkala modricu, otišla u školi i prijavila majku da je tuče! Evo kako se završilo!

Društvo -

Potez jedne tinejdžerke iz Srbije zgrozio je korisnike društvenih mreža!

Naime, ova devojčica je sebi našminkala modricu na licu i prijavila je u školi svoju majku za nasilje.

- Klinka (14 godina) crvenom i ljubičastom senkom našminkala modricu na oku, otišla u školu i prijavila majku za nasilje. Majka istog momenta pozvana na razgovor i zatiče profesore i psihologa koji se zgražavaju kako je loša majka. Dete daje izjavu pola sata kako je majka tuče, kako joj uskraćuje ljudska prava - napisala je jedna korisnica mreže X, nekadašnjeg Tvitera.

Navela je i da su nadležni u školi odlučili da pozovu policiju.

tinejdžerka, majka, modrica, škola, laž
foto: Printscreen Tviter

- Oni odlučuju da zovu policiju i klinka kreće da se preznojava i menja priču. Uglavnom, želela je da se osveti majci, jer joj je dva dana pre toga oduzela mobilni (imala izlazak do 20h, došla u 23h). E sad je meni najbizarnije u celoj priči, što klinka ne odgovara za laži i klevetu i normalno nastavlja da dolazi u školu. Majka ne sme više da je kažnjava, psihologa boli ****. Da se ja pitam, dolazila bi mi u školu dva sata ranije da riba toalete i to pevajući - navela je ova korisnica mreže X.

Pojedini korisnici su se zgrozili zbog toga što je učinila ova devojčica, dok je bilo i onih koji su posumnjali u istinitost ove objave.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

01:26

OSNOVNA ŠKOLA U SUBOTICI ZABRANILA TELEFONA! Direktor: Podržali nas roditelji! Učenici u procvatu: Više se druže, popravili ocene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track