"SAD JE PUNA KASA, ONI BI DA SE MALO OMRSE" Mali: Zahtev opozicije za policajce na biračkim mestima najava da će praviti incidente
Foto: Printscreen/TV Pink

izbori 2023

"SAD JE PUNA KASA, ONI BI DA SE MALO OMRSE" Mali: Zahtev opozicije za policajce na biračkim mestima najava da će praviti incidente

Izbori 2024 -

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali ocenio je danas, povodom zahteva opozicionih poslaničkih kandidata Marinike Tepić i Miroslava Aleksića da policajci obezbeđuju biračka mesta, da opozicija time najavljuje da će praviti incidente na dan glasanja.

Mali, koji je i član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da zahtev dela opozicije "o ukidanju tajnosti glasanja" služi kako bi "pravili evidenciju ko je glasao protiv njih".

"Sada je puna kasa, budžet Srbije je pun i oni bi da se sad malo 'omrse'. Ujediniće se opozicija jer je iza svih njih Dragan Đilas. Njih ne interesuju građani Srbije, samo da se vrate na vlast", rekao je Mali gostujući na televiziji Pink.

On je ocenio da je glas za bilo koju od opozicionih lista na izborima, glas za predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

"Ništa od opozicije lepo i korisno nismo čuli u ovoj kampanji, osim laži i uvreda. Monopolizovali su i iskoristili dve tragedije koje su se Srbiji dogodile u maju mesecu, koje su nas sve pogodile. Licemeri su ih zloupotrebili, a ;kada su se tragedije desile, trebali smo svi da se ujedinimo", rekao je Mali.

On je istakao da ove nedelje završava isplata 10.000 dinara svim srednjoškolcima.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

01:24

ANA BRNABIĆ, SINIŠA MALI I MILOŠ VUČEVIĆ PRE OD MENE ZASLUŽUJU MESTO PREMIJERA! Goran Vesić ekskluzivno za Kurir TV o novoj Vladi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track