DRAMA U BEOGRADU: Narodni poslanik ponovo odbranio porodicu od izvršitelja, pogledajte suočavanje na stepeništu! (VIDEO)
Foto: Facebook

DRAMA U BEOGRADU: Narodni poslanik ponovo odbranio porodicu od izvršitelja, pogledajte suočavanje na stepeništu! (VIDEO)

Društvo -

U zgradi u Ulici kneginje Ljubice 6 u Beogradu danas se odigrala prava drama. Na drugom spratu, ispred stana porodice Rakičević komšije i prijatelji, među kojima je i narodni poslanik Uglješa Grgur sprečili su ponovo izvršitelja i policiju da uđu i zaplene stan.

Podsetimo, slična situacija dogovila se i 30. avgusta kada su Grgur takođe stao u odbranu ove porodice.

- Nema tog izvršenja koje može poraziti pravdu, a nepravdu ustoličiti. Kao narodni poslanik svakog građanina Republike Srbije uvek ću biti tu, sa svojim narodom kada sam mu najpotrebniji - rekao je Grgur. koji je na izborima za republički parlament izabran za poslanika na listi "Aleksandar Vučić -Srbija ne sme da stane" koja je okupljena oko Srpske napredne stranke.

Pogledajte šta se danas dogodilo

01:59

Uglješa Grgur sprečio izvršenje

Podsetimo, u maju prošle godine porodica Rakičević bila je uverena da je rešila stambeno pitanje. Godinu dana kasnije situacija se komplikuje. Na njihovim vratima pojsvljuje se izvršitelj sa zahtevom da napuste stan zbog dugovanja prethodnog vlasnika.

- Dolazi sad sa ugovorom koji je overen 2010. godine i aneksom ugovora da je navodno taj stan prodat nekom drugom, odnosno da je raskinut ugovor. Sada traže da se izvrši povrat, to jest da se vrši prodaja te nepokretnosti odnosno fingiraju dug od 57 miliona dinara na osnovu menice i sada ovaj dužnik predaje poveriocu tu nepokretnost, pa se sada kroz formu duga oduzima stan porodici Rakicević - rekao je tada Milan Terzić, zastupnik porodice Rakičević.

K.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track