"TANUŠNA ŽIVULJKA IZAŠLA JE IZ AJVARA"! Potrošač kupio teglu, a unutra pronašao nešto jezivo: Kupci nagađaju ŠTA JE OVO (FOTO)
Foto: Shutterstock

GROZNO

"TANUŠNA ŽIVULJKA IZAŠLA JE IZ AJVARA"! Potrošač kupio teglu, a unutra pronašao nešto jezivo: Kupci nagađaju ŠTA JE OVO (FOTO)

Društvo -

Potrošač tvrdi da je u tegli kupljenog ajvara u marketu pronašao nešto čudno što liči na crva!

U na društvenoj mreži Instagram pojavila se objava sa fotografijom ajvara i onoga što je navodno pronađeno u tegli, a ispod objave su se nizali komentari.

- Ajvar kupljen u marketu. Ova tanušna živuljka izašla je iz ajvara, lepo razmrdana, očito da joj je ajvar prijao - navodi se u objavi na Instagramu.

1 / 2 Foto: Printskrin/Instagram

U komentarima kupci su nagađali šta bi ovo moglo da bude. Sudeći po reakcijama mišljenja potrošača su bila podeljena. Neki su smatrali da je ovo crv, dok drugi pak ističu da je deo paprike koji može da se nađe u svakom ajvaru.

- Ovo liči na deo povrća, možda prvo odneti na analizu u laboratoriju. Ništa živo ne može da preživi u geli jer je proizvod pasterizovan. Trebali ste prijaviti nadležnoj inspekciji ili najpre proveriti sa marketom i nadležnom službom - glasili su neki komentari ispod fotografije.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

02:53

PRAVI LESKOVAČKI AJVAR SPREMA SE SAMO OD OVE VRSTE PAPRIKE! Jedan od četiri sertifikovana proizvođača otkriva TAJNE CRVENOG BLAGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track