"MOJ MUŽ JE NAZVAO MOG BIVŠEG MUŽA, A RAZLOG ME JE OSTAVIO BEZ TEKSTA" Priča ove žene podelila Balkan: "Za to ne postoji izgovor"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

"MOJ MUŽ JE NAZVAO MOG BIVŠEG MUŽA, A RAZLOG ME JE OSTAVIO BEZ TEKSTA" Priča ove žene podelila Balkan: "Za to ne postoji izgovor"

Društvo -

Situacije posle razvoda umeju da budu baš komplikovane i teške, viđanje dece, svađe, dogovori, rasprave, podela imovine...

Komplikacije vremenom mogu da postanu veće kada bivši supružnici nađu nove partnere, te ponovo stupe u brak. Da ima i dobrih primera u slučaju očuh/maćeha pokazao je jedan slučaj koji je objavljen na mreži "X".

"Moj muž je nazvao mog bivšeg muža koji godinama nije video decu, da mu kaže da mu deca odrastaju, da je Edah već momak, i da će se kajati ako propusti sve. Rekao mu ako ti je teško, sešću ja s vama. E pa ako ovo nije otac/očuh godine ja evo ne znam onda", napisala je ova žena.

Autorka objave je u komentarima objasnila i razloge nejavljanja.

"Oženio se drugom ženom i tada prekida kontakt, do tada je dolazio bar jednom sedmično", napisala je ona.

"Svaka mu čast da ima energije, mene je iscrpelo malo sve to. Možda je lakše kad nekog tako nema pre, no kad je neko toksičan konstantno i radi na štetu svojoj deci", jedan je od komentara ispod ove objave.

Javio se i korisnik mreže "X", kome ova situacija "nije baš normalna".

"Jesam li ja jedini kome ovo nije baš normalno? Verovatno jesam, ali zašto bih ja bilo kome nametao njegovu rođenu decu, ako ih on sam ne želi? NE POSTOJI IZGOVOR za neviđanje dece, osim ako sud nije tako odredio ili je majka luda pa ne dozvoljava. Život ide dalje sa ili bez njega", napisao je on, a autorka objave odmah odgovorila:

"Sud mu je odobrio viđanje dece po presudi još, s tim da se nisam bunila, nije morao strogo poštovati odluku suda. Ne dozvoljava mu njegova žena, a ne ja", objasnila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track