NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ, SNEG ĆE PADATI U OVIM DELOVIMA: Temperatura drastično pada, sutra je LEDENI DAN, a evo šta čeka Beograd
Foto: Nenad Kostić

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ, SNEG ĆE PADATI U OVIM DELOVIMA: Temperatura drastično pada, sutra je LEDENI DAN, a evo šta čeka Beograd

Društvo -

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) objavio je tokom jutra upozorenje na nevreme i sneg u Srbiji tokom dana.

Naime, kako su naveli iz RHMZ, tokom jutra i prepodneva oblačno, mestimično sa snegom, a na jugu i istoku Srbije ponegde sa kišom, dok će na području Beograda biti oblačno sa snegom.

Utorak

"U utorak je ledeni dan, sa dnevnom temperaturom ispod 0 stepeni Celzijusa. Pre podne provejavaće slab sneg, a posle podne očekuje se prestanak padavina", stoji na sajtu RHMZ.

Upozorenje, RHMZ
foto: screenshot RHMZ

Prema procenama, sneg će pasti u svim delovima Srbije, sem u Negotinskoj Krajini. Sinoć je sneg pao na Zlatiboru, a jutros nije zaobišao ni Beograd, kao ni Novi Sad.

"U drugoj polovini sedmice očekuju se umereni i jaki jutarnji mrazevi i ponegde magla. Danju suvo uz delimično razvedravanje ali će se zadržati hladno vreme, u većini mesta dnevna temperatura oko 0 °C", piše na sajtu RHMZ.

Bonus video:

01:38

STIŽE DRASTIČNO ZAHLAĐENJE, POREMEĆAJ NA PACIFIKU! Meteorolog upozorava: ARKTIČKI TALAS NADIRE U EVROPU, a evo kad stiže kod nas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track