STUDIO ZA TETOVIRANJE POMOGAO SAMOHRANOJ MAJCI SEDMORO DECE! Majka u suzama: Deca stalno pitaju, ja kažem da je tata na poslu
Foto: Kurir televizija

kurir tv

STUDIO ZA TETOVIRANJE POMOGAO SAMOHRANOJ MAJCI SEDMORO DECE! Majka u suzama: Deca stalno pitaju, ja kažem da je tata na poslu

Društvo -

Sedmoro dece, od toga pet devojčica i dva dečaka, nije lako odgajati ni u braku i uz svu pomoć, a kamoli kada sa njima ostanete sami i živite u kući čiji krov prokišnjava i koja je puna vlage.

Takvim životom živi junakinja ove priče, Zorana Lukić iz Petrovaradina i njena deca.

Njoj je pomoć preko potrebna, a da još uvek ima dobrih ljudi koji nesebično žele da pomognu dokazali su momci iz jednog novosadskog studija za tetoviranje, pokrenuvši humanitarnu akciju.

Zorana Lukić
foto: Kurir televizija

- Svaka pomoć, bilo koje vrste, meni znači, odnosno mojoj deci. Trudim se da uspem da makar deca ne žive pod vlagom, da ne curi krov, da ne budu na mokrom. To me najviše ubija, ne mogu sama. Njihov otac nikada nije hteo da ih prizna na sebe, nikada. Deca jako pate zbog toga. Jako ga vole i traže ga, ali... Ne dolazi, ne viđa ih. Deci kažem da je tata otišao na posao.

Za ovu situaciju čuli su momci iz studija za tetoviranje "Tension" pa su se brzo organizovali i napravili akciju da bi obezbedili sredstva za normalan život majci:

- Skupili smo odeću, skupili smo hranu, a sada skupljamo i novčanu pomoć. Imamo neke drugare koji učestvuju, imamo građevince, imamo stolare, prikupili smo radnu snagu sa kojom ćemo izvesti akciju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:01

UROŠU SE ŽIVOT PROMENIO U TRENUTKU: Dve godine ima RAK PANKREASA bez ijednog simptoma, mora da se izleči jer čeka da postane OTAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track