DEVOJKA SNIMILA GROZOTU U BUTIKU, PA OSULA PALJBU PO OVAKVIM CURAMA: Meni je odvratno da vidim ovo, a verujem da nisam jedina!
Foto: Shutterstock

aljkavo

DEVOJKA SNIMILA GROZOTU U BUTIKU, PA OSULA PALJBU PO OVAKVIM CURAMA: Meni je odvratno da vidim ovo, a verujem da nisam jedina!

Društvo -

Mnoge žene i devojke obradovale su se brojnim sniženjima u prodavnicama garderobe. Međutim, ono što je usnimila jedna devojka u jednoj radnji mnoge je razbesnelo!

Naime, pojedine devojke tokom probanja garderobe u radnjama odeću isprljaju, a prodavci takvu robu prodaju.

- Zamoliću sve devojke da paze kada probaju garderobu. Da, nekada je mrlja laka da se opere, ali nažalost to nekada nije slučaj. Meni je na primer odvratno da vidim ovakvu odeću u radnji, a verujem da nisam jedina - navela je jedna korisnica Tiktoka.

@unabojovic Zamoliću sve devojke da PAZE kad probaju odeću. Da, nekada je mrlja laka da se opere ali nažalost to nekada nije slučaj. Meni je na primer odvratno da vidim ovakvu odeću u radnji a verujem da nisam jedina. #zatebe #balkanfypage #fyp #viralnivideo #popusti #nemojbititajlik #fypシ゚viral ♬ original sound - Una Bojovic

Ona je objavila i video-zapis koji prikazuje uprljan okovratnik džempera.

fleke, devojke, odeća
foto: Printscreen TikTok

Mnogi su osudili devojke koje uprljaju garderobu, a takve devojke ocenili su kao aljkave.

- Prosto mi se smuči kupovina. Preferiram onlajn, uvek stigne novo, vidi se da nije probano. Devojke su jako prljave - navodi se u jednom od komentara.

- I da može da se opere, nikad ne bih kupila, niti probala kad vidim to. Odvratno mi je - napisala je jedna korisnica.

Bonus video:

05:20

POVEĆANA POTROŠNJA MOŽE BITI DEO KLINIČKOG SINDROMA! Stručnjaci smatraju da je prekomerna kupovina POSLEDICA OVOG POREMEĆAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track