SAD ĆU DA IZVUČEM KINTU Jerkovića optužuju da je hteo da napusti Nestorovića još u izbornoj noći?! Obelodanjen ŠOK SNIMAK iz štaba
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Nenad Kostić

RASKOL

SAD ĆU DA IZVUČEM KINTU Jerkovića optužuju da je hteo da napusti Nestorovića još u izbornoj noći?! Obelodanjen ŠOK SNIMAK iz štaba

Politika -

Na Instagram profilu osnivača pokreta "Mi - Glas iz naroda" Branimira Nestorovića objavljen je snimak kojim se tvrdi da je Aleksandar Jerković, nosilac liste za Beograd, radio protiv interesa njihove koalicije još od izbora 17. decembra.

Drama oko podele u toj koalici, a koj aje počela nedugo posle izbora, i dalje traje.

Video-snimak objavljen na Instagramu predstavlja navodni dokaz da je Nestorovićev koalicioni partner Aleksandar Jerković, predsednik pokreta "Nema nazad - Iza je Srbija" već tokom izborne noći 17. decembra prošle godine, planirao da napusti koaliciju.

Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje izborni štab pokreta u kome vlada euforija nakon iznenađujuće uspešnih rezultata njihove koalicije.

- Krenuo! Sto posto! - rekao je muškarac iza kamere, dok je drugi muškarac, pored njega izjavio: "Je***i im kevu! Sad će Jerković Nestorovića... sad ću da izvučem kintu".

Podsećamo, sukob između Nestorovićevog i Jerkovićevog pokreta dogodio se ubrzo nakon izbora. Jerković je izrazio želju da njihova izborna lista uđe u koaliciju sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", dok se Branimir Nestorović protivi ulasku u bilo kakvu koaliciju.

Na izborima u decembru osvojili su 4.82 odsto glasova na republičkom nivou, što im daje 13 poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini, a na beogradskim izborima, na kojima je nosilac liste bio upravo Aleksandar Jerković, su osvojili 5.38 odsto, odnosno šest mandata.

Kurir.rs/A.Ć.

Bonus video:

06:47

IZBORI U BEOGRADU ĆE SE PONOVITI UKOLIKO SE NESTOROVIĆ NE ODLUČI! Božić: Radujem se jer će građani dati još veće poverenje SNS-u

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track