PROJEKAT PROCREDIT BANKE “PROIZVEDI ENERGIJU” STIGAO DO FINALA
Foto: Promo

Solarna elektrana u Kuli počela da proizvodi energiju

PROJEKAT PROCREDIT BANKE “PROIZVEDI ENERGIJU” STIGAO DO FINALA

Društvo -

Projekat “Proizvedi energiju” koji je ProCredit Banka prošle godine realizovala uz pomoć National Geographic Srbija stigao je do samog finala!

Cilj ovog projekta bila je višemesečna edukacija naših građana o benefitima upotrebe solarne energije u domaćinstvima, načinu funkcionisanja solarnih panela i finansijskim i eko uštedama koje obezbeđuje upotreba održivih izvora energije.

ProCredit banka
foto: Promo

Projekat je završen u decembru prošle godine velikim nagradnim konkursom – a vredne nagrade obezbedila je ProCredit banka. U pitanju je jedna kućna solarna elektrana i dva solarna bojlera sa uključenom montažom. Da podsetimo da se na konkurs prijavilo skoro 2700 domaćinstava iz naše zemlje, a da su nagrade otišle u Kulu, Bački Jarak i Rašku.

U januaru ove godine ProCredit banka je sa svojim saradnicima organizovala montažu solarne elektrane na krovu kuće porodice Luković iz Kule, kao i solarnih kolektora u domaćinstvima Rogić iz Raške i Tomić iz Bačkog Jarka.

ProCredit banka
foto: Promo

Elektrana i kolektori već štede energiju srećnim dobitnicima. A za sve ostale koji su zainteresovani da obezbede ovakve štedljive i čiste izvore energije ProCredit banka obezbeđuje odlične “zelene kredite” sa mogućnošću povrata investicije do čak 20%.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track