PREVARANTKINJA IZDAJE NEPOSTOJEĆE STANOVE, KORISTI IME OVOG GLUMCA: Prevarila majku sa malom bebom, uzela i depozit 300 evra!
Foto: Antonio Guillem Fernndez / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstock

oprez

PREVARANTKINJA IZDAJE NEPOSTOJEĆE STANOVE, KORISTI IME OVOG GLUMCA: Prevarila majku sa malom bebom, uzela i depozit 300 evra!

Društvo -

Prevarantkinja koja se ljudima na oglasima predstavlja kao vlasnica jednog stana, koji navodno izdaje, prevarila je majku sa malom bebom! Ljudima se predstavlja pod raznim imenima, a čak koristi i ime jednog poznatog glumca!

Jedna majka sa bebom iz Beograda pronašla je preko oglasa stan za izdavanje, dala je i depozit od 300 evra, da bi na dan useljenja shvatila da je prevarena.

- Drugarica sa malom bebom je preko oglasa našla stan za izdavanje. Pošto joj je preseljenje bilo hitno, poslala je depozit u iznosu od 300 evra. Danas je bilo planirano preseljenje - napisala je prijateljica prevarene majke, a njena poruka bila je objavljena na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

preverantkinja, stan, lažni stanodavac
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Kaže i da joj je žena koja navodno izdaje stan poslala sliku lične karte i vlasnički list, da bi se ispostavilo da zapravo prodaje maglu i koristi tuđa dokumenta koja su verovatno na prevaru slikana.

- Prvo se predstavljala kao Bojana L. magistar farmacije, a meni koja sam se javila kao opet na oglas, kao glumac Vahid Džanković. Molim vas da objavite ovo, ko zna koliko ljudi je iznuđeno za novac - zaključila je ona.

Osoba koja je ostavila upozorenje nije objasnila, ali verovatno su komunicirali preko poruka kada je ista osoba mogla da se jednom predstavi kao žena, a drugi put kao muškarac.

Bonus video:

03:03

RAČUNI SE GOMILAJU, STANAR NE PLAĆA NIŠTA VEĆ GODINU DANA; ALI SE IZ KUĆE NE ISELJAVA, NEĆE; KAŽE BEZ SUDSKOG NALOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja