NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

kurir tv

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama (VIDEO)

Društvo -

„Otrovani psi na Kosmaju”, „Obesio mačku, pa se pohvalio na Instagramu”, „Šutirao štene na ulici”, samo su neki od naslova koje u poslednje vreme čitamo u medijima.

Ali kada ti naslovi postanu lična realnost sve postaje drugačije. Katarini Marković, pas uginuo nakon progutanog otrova tokom šetnje u parku.

01:54

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama

- Posle nepunih desetak sekundi, moja lepotica je dobila epi napad, krenula joj je pena na usta, počelo je nekontrolisano pražnjenje. Za minut je bila kod veterinara, kod autobuske stanice, ustanovljeno je da je došlo do prestanka otkucaja srca, i preminula je - rekla je Marković.

Stručnjaci navode da je važno držati ljubimce na oku i ne šetati ih bez povoca, jer su simptomi trovanja različiti, kao i brzina kojom deluju. Važno je odmah se javiti veterinaru čim se primete prvi simptomi trovanja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:40

STRAŠNE POVREDE NASTAJU UKOLIKO PAS PROGUTA UPALJENU PETARDU! Dr Veselinović UPOZORILA: Često se OVE POSLEDICE ispolje KASNIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track