BEOGRAĐANIN KUPIO PRODUŽNI SA USB ULAZOM, A DOBIO... Slika na kutiji i sadržaj kutije ni nalik! "Račun u ruke pa se žalite!"FOTO
Foto: Profimedia

žalba

BEOGRAĐANIN KUPIO PRODUŽNI SA USB ULAZOM, A DOBIO... Slika na kutiji i sadržaj kutije ni nalik! "Račun u ruke pa se žalite!"FOTO

Društvo -

Potrošači se često žale da bivaju prevareni ili obmanuti prilikom onlajn kupovine, ali u poslednje vreme žale se i na proizvode koje kupe u prodavnicama.

Jedan Beograđanin je u jednoj prodavnici tehnike kupio produžni kabl, ali na fotografiji kutije je nacrtan produžni kabl koji ima USB ulaz. Međutim, kada je došao kući i otvorio proizvod video je da je u pitanju običan produžni kabl.

- Da li je ovo obmana kupaca? Na kutiji prekidač, USB ulazi, a u realnosti običan produžni kabl - naveo je ovaj Beograđanin u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

produžni kabl
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Korisnici su ga savetovali da uzme račun i ode da zameni proizvod.

- Sa zadnje strane piše dužina kabla, broj utičnice, itd. I na autobusu stoji lasta pa ne leti. Raspitajte se pre same kupovine. Nije sve kao na slikama - navodi se u jednom od komentara.

Neki su se pitali zašto nije otvorio kutiju pre kupovine da pogleda sadržaj.

- Račun u ruke i nazad u radnju da reklamirate. Ne vidim šta je problem, valjda toliko znate već. Svaki dan se dešava ovako nešto i procedura je jednostavna. Ili vraćanje novca ili uzmete neki drugi - napisala je jedna korisnica.

Bonus video:

01:55

KOJA SU VAŠA POTROŠAČKA PRAVA! Evo šta da uradite ako vam se nedugo posle kupovine pokvari neki električni uređaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track