PRIJAVA PROTIV ORGANIZATORA ŽURKE U KLUBU "SINER": Prodao 600 karata, navodno nije znao da ima i MALOLETNIH!
Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Kazna za odgovorne

PRIJAVA PROTIV ORGANIZATORA ŽURKE U KLUBU "SINER": Prodao 600 karata, navodno nije znao da ima i MALOLETNIH!

Društvo -

Protiv N. B. (23) organizatora žurke u beogradskom klubu "Siner", na kojoj se u noći između srede i četvrtka alkoholom otrovalo 33 dece, biće podneta prekrešajna prijava zbog točenja alkohola maloletnicima, saznaje Kurir.

Naime, vlasnik kluba je N.B. iznajmio prostor, a ovaj je, prema nezvaničnim informacijama, prodao između 550-600 ulaznica, a navodno je, kako saznajemo, izjavio da ne zna da li je među njima bilo dece.

Podsetimo, čak 33 dece primljeno je na VMA zbog trovanja alkoholom tokom žurke u beogradskom klubu "Siner". Na Vojno-medicinsku akademiju dovedeno je u policijskoj pratnji čak 26 maloletnika, od kojij je dvanaestoro imalo čak 2,8 promila alkohola u krvi.

Slučaj su otkrili mediji, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci policije i hitne pomoći ipsred kluba "Siner" u centru Beograda. Naknadno se na VMA javilo još sedmoro dece sa simptomima trovanja alkoholom.

Nakon svega, Više javno tužilaštvo formiralo je predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.

Bonus video:

01:17

UHAPŠENE 4 OSOBE ZBOG PREBIJANJA 45-GODIŠNJEG VOZAČA AUTOBUSA! Alkohol glavni uzrok nasilničnog ponašanja i incidenata?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track