STUDENTKINJA TRAŽI MOMKA IZ AUTOBUSA! OBJAVA ODUŠEVILA MNOGE: Očarao me je! Za ovakav korak se nije lako odlučiti! (FOTO)
Foto: Profimedia

LJUBAV NA PRVI POGLED

STUDENTKINJA TRAŽI MOMKA IZ AUTOBUSA! OBJAVA ODUŠEVILA MNOGE: Očarao me je! Za ovakav korak se nije lako odlučiti! (FOTO)

Društvo -

Poruka jedne studentkinje na društvenim mrežama oduševila je mnoge! Naime, ona je rešila da putem društvenih mreža pronađe mladića koji joj se dopao na prvi pogled, a srela ga je u jednom u autobusu!

U poruci je navela da nije bilo prostora da ga upozna na lakši način.

- Molim za pomoć! Potpuno nesnađena sa muškarcima i u ljubavi, u današnjem vremenu poremećenih vrednosti, a verujući da je moguće naći filmsku ljubav, inspirisana sam da se javim ovde - napisala je ova studenkinja u grupi "Studenti beogradskih univerziteta - SBU".

Navela je i da je srela momka sa kojim je htela da se upozna, ali da su im se putevi brzo razišli.

studentkinja, simpatija, potraga
foto: Printscreen Facebook

- Nije bilo prostora da ga upoznam na lakši način, a i malo sam se zbunila jer me je njegova pojava očarala. Da sam imala vremena da ostanem još koju stanicu, skupila bih hrabrost da priđem. Nažalost, morala sam odmah da izađem. Ponedeljak, 19. februar u 09:20 č. Na Autokomandi je ušao u autobus broj 18, smer ka Zemunu. Visok, smeđ, crni prsluk, crni duks, sive pantalone i sive patike. Pišem javno kako bi šansa bila veća da ovo dođe do njega. Molim vas bez ismevanja, prozivki i pametovanja. Za ovakav korak se nije lako odlučiti - zaključila je ona.

Njena poruka mnoge je oduševila, a neki su joj poželeli i sreću.

- Srećno... Probaj da u slično vreme budeš na toj istoj stanici mislim da to može da ti da najveće šanse da ga ponovo sretneš. Pravo je čudo čuti za devojku koja se zaljubila u muškarca koji je ušao u autobus. Svaka čast - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track